Spar penge med energirenovering
​og skab et grønnere hjem

Reducer dine energiomkostninger og øg komforten i dit hjem

Er du træt af at betale for høje energiregninger og ønsker en mere bæredygtig løsning til dit hjem eller din virksomhed? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Urban Electric ApS er vi specialister i energirenovering.

Energirenovering er nøglen til at opnå et lavere energiforbrug, og derved skabe et forbedret indeklima. Vi er beliggende i Søborg, men uanset om du kommer Lyngby, Gentofte eller omegn, så vil vi meget gerne hjælpe med forbedre dit indeklima.

Oplev fordelene ved energirenovering og energioptimering

Vores team af erfarne elektrikere arbejder målrettet på at forvandle dit hjem eller din virksomhed gennem energirenovering og energioptimering.

Vi analyserer dit nuværende energiforbrug og identificerer mulighederne for at forbedre energieffektiviteten i din bygning. Vores innovative løsninger inkluderer alt fra isolering og varmepumper til intelligente styringssystemer og solceller.

I vores arbejde med intelligente installationer og videoovervågning er vi indgået i et samarbejde med virksomheden Safelii, der leverer smarthouseinstallationer, som minder om det anerkendte Philips Hue og lignende. Her kan vi derfor levere en løsning til en aldeles favorabel pris.

Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og krav. Vores omfattende erfaring inden for branchen sikrer, at vi kan rådgive dig om de bedste løsninger for at opnå maksimal energibesparelse og komfort.

Etableret i 2013

Mange års erfaring og ekspertise i branchen.

Kvalitet i særklasse

Vi leverer altid kvalitetsarbejde til vores kunder.

Tilfredse og ofte tilbagevendende kunder

Vores kunder er vores bedste referencer.

Tag det første skridt mod en grønnere fremtid - kontakt os i dag!

Er du klar til at tage kontrol over dit energiforbrug og investere i en grønnere fremtid? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at skabe et energieffektivt og bæredygtigt hjem eller en virksomhed.

Gør en forskel i dag - for dig selv og for miljøet.

Skal vi hjælpe med din opgave?

Har du brug for hjælp til din næste byggeopgave? Urban Electric er her for at hjælpe. Kontakt os i dag med din opgave og få et tilbud på vores ekspertise og erfaring.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

Urban Electric

Virksomheden blev etableret i 2001. Vi har med vores store tekniske og faglige indsigt, den fornødne ekspertise til at løse og levere dit projekt ud fra branchens højeste standard og kvalitet.

white-facebook-fill2

Kontakt

Martin Østoft:

Telefon: 60 66 07 00

E-mail: martin@urbanelectric.dk 

Tony Powell:

Telefon: 26 29 26 37

E-mail: tony@urbanelectric.dk​​

Hovedkontor

Buddinge Hovedgade 181, 2860 Søborg​

Telefon: 60 66 07 00

E-mail: info@urbanelectric.dk 

tekniq-hvid

URBAN ELECTRIC ApS – CVR: 35256199